SALOANE

Saloane

EVENIMENTE

Toate facilitatile pentru evenimente memorabile.

salonul

Maria

“Maria” este salonul principal de evenimente al restaurantului Vulturul, fiind cea mai potrivită alegere pentru evenimentele majore, cu număr mare de oaspeți. Eleganța elementelor de design și calitatea finisajelor garantează o atmosfera interioară de înalt rafinament. Salonul dispune de spații atent gândite pentru dans, oferind acces la terasă și la toate facilitățile de confort necesare pentru derularea cu succes a unui eveniment excepțional. Vă invităm să programați, cu ajutorul formularului online din finalul paginii, o întâlnire cu echipa noastră de evenimente. Lucrăm cu mare atenție pentru a garanta reușita oricărui eveniment!

Spațiul poate fi organizat pentru a acomoda între 100-130 de oaspeți.
Urmăriți aici prezentarea video.

salonul

Verdi

Salonul “Verdi” este alternativa la dimensiuni ușor mai reduse a salonului Maria, oferind toate dotările de confort și o atmosfera de o eleganță reală, într-un spațiu potrivit pentru evenimente de mari dimensiuni.

Spațiul este organizat pentru a acomoda între 70-100 oaspeți.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 salonul

Ambiance

Salonul “Ambiance” este recomandat pentru organizările cu un număr mediu de invitați și este gândit având la bază un concept elegant. Salonul este decorat în stilul clasic – în care tonurile calde de crem, ecru şi bej sunt predominante.

Spațiu organizat pentru 40-50 de oaspeți
salonul

Intim

Salonul “Intim” este conceput pentru reuniunile si evenimentele de dimensiuni restrânse, reușind să asigure un caracter exclusivist evenimentului vizat de dumneavoastră, pentru un maximum de relaxare si intimidate vis-a-vis de ceilalți vizitatori ai localului.

În acest spațiu se organizează evenimente pentru 20-30 de oaspeți

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 salonul

Clasic

Salonul “Clasic” este recomandat pentru organizările cu un număr mediu de invitați, propunând cu mult bun gust, o atmosferă ideala pentru evenimentele majore de familie. Salonul este dedicat servirii a la carte.

Spațiu organizat pentru 50-70 de oaspeți

facilitati

Parcare

Restaurantul nostru oferă vizitatorilor o parcare interioară de dimensiuni generoase.
Capacitatea parcării este de 30 locuri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DORIȚI DETALII DESPRE ORGANIZAREA DE EVENIMENTE?

Este necesar să programați în avans o întâlnire, utilizând formularul alăturat.

Promitem să vă contactam foarte prompt și să programam împreuna cu dumneavoastră o discuție, pe baza calendarului nostru, în care să detaliem împreună cerințele dumneavoastră și opțiunile noastre adaptate acestora, din oferta de evenimente.

  Nume (necesar)

  Adresa email (necesară)

  Telefon (necesar)

  Subiect (necesar)

  Mesaj (necesar)

   

   

   

   

   

  Botezuri

  Inedite

  Nunti

  Spectaculoase

  Petreceri

  toata noaptea