Order anytime

Delicious Plates

Am pregatit o selectie de platouri (mixed & shared) și deserturi, special alese pentru a fi irezistibile, aspectuoase, ușor de comandat și de servit. Servește-le direct în restaurant sau comanda-le în regim Take Away sau Delivery și dă startul distracției, cu mult gust bun și în cea mai deplină securitate alimentară.

 

Vezi selectia de platouri

 

 

Livram

Delivery Daily Menu

Solicitați meniul zilei – pentru toți clienții noștri care doresc să se bucure în condiții de siguranță maximă de un prânz delicios, servit în regim takeaway sau delivery. Preparate în cele mai înalte condiții de calitate și siguranță, meniurile zilei au la bază ingrediente sănătoase și sunt preparate cu multă pasiune, pe baza unor rețete tradiționale ale Restaurantului Vulturul.

 

Vezi meniurile săptămânii

 

 

 

Alege din

Meniu a la Carte

meniul clasic/takeway – este gândit pentru oaspeții ce vor să ridice personal o comandă sau vin să ne viziteze și să lase toate detaliile unei mese reușite pe seama noastră. Rezervările se fac telefonic în limita locurilor disponibile pe terasă.

 

Descoperă meniul a-la-carte

 

 

 

Pentru acasa

Oala cu delicii

Meniul „Oala cu delicii pentru acasă” – este gândit pentru cei ce doresc să se bucure de mese copioase în familie sau prieteni și să lase gătitul pe seama noastră. Comandă de mâncare, preparată chiar în ziua livrării.

 

Meniurile săptămânii – pentru acasă