Pentru acasa

Oala cu delicii

Meniul „Oala cu delicii pentru acasă” – este gândit pentru cei ce doresc să se bucure de mese copioase alături de familie sau prieteni și să lase gătitul în seama noastră. Comandă multi-porții delicioase, preparate exemplar chiar în ziua livrării.
 
Comanda minimă: 80-120 lei (în funcție de distanța din zona de acoperire)

 

Vezi preparatele – Oala cu Delicii

 

Comanda din

Meniul principal livrare

Descoperă aici lista completă de preparate individuale delivery & take-away. Pentru o comandă de porții multiple poți verifica de asemenea și meniurile noastre Oala cu Delicii, Meniul Platouri sau Delivery Daily Menu. Sunt toate realizate în cele mai înalte condiții de siguranță și calitate, au la bază ingrediente sănătoase și sunt preparate cu multă pasiune, pe baza unor rețete tradiționale ale Restaurant Vulturul.
 
Comanda minimă: 80-120 lei (în funcție de distanța din zona de acoperire)
 

Vezi Meniul Principal Livrare

 

Order anytime

Delicious Plates

Am pregatit o selectie de platouri (mixed & shared) și deserturi, special alese pentru a fi irezistibile, aspectuoase, ușor de comandat și de servit. Servește-le direct în restaurant sau comanda-le în regim Take Away sau Delivery și dă startul distracției, cu mult gust bun și în cea mai deplină securitate alimentară.
 
Comanda minimă: 80-120 lei (în funcție de distanța din zona de acoperire)

 

Vezi selectia de platouri

 

Livram

Delivery Daily Menu

Solicitați meniul zilei – pentru toți clienții noștri care doresc să se bucure în condiții de siguranță maximă de un prânz delicios, servit în regim takeaway sau delivery. Meniul zilei (delivery & take away) este disponibil pentru comenzi plasate anterior zilei de preparare, și este livrat gratuit în zona de acoperire dacă se depășesc 4 meniuri. E Team-Delicious!

 

Vezi meniurile săptămânii

 

Alege din

Meniu a la Carte

Pentru oaspeții care aleg să ne viziteze și să lase în grija noastră toate amănuntele unui prânz sau unei cine nemaipomenite . Rezervările se fac telefonic în limita locurilor disponibile pe terasă (programul terasei 11.00-20.30)

 

Descoperă meniul a-la-carte