Saloane

EVENIMENTE

Toate facilitatile pentru evenimente memorabile.

salonul

Maria

“Maria” este salonul principal de evenimente al restaurantului Vulturul, fiind cea mai potrivita locatie pentru evenimentele ample pe care doriti sa le organizati. Dispune de spatii atent gandite pentru dans, oferind acces la terasa si la toate facilitatile necesare pentru derularea cu succes a unui eveniment memorabil. Va invitam sa detaliem impreuna optiunile pentru a intelege de ce anume aveti nevoie. Garantam reusita!

Spatiu organizat pentru pana la 100-150 de oaspeti.

 

 

 

 

 

 

salonul

Verdi

Oferind o ambianta sofisticata pentru pana la 110 persoane, “Verdi” este o alternativa, la dimensiuni usor mai reduse, a salonului Maria, oferind aceleasi facilitati de varf intr-o atmosfera de inalta eleganta, potrivita pentru evenimentele orchestrate de dumneavoastra pentru un numar mare de invitați.

Spatiu organizat pentru pana la 70-110 de oaspeti

 

salonul

Clasic

Salonul “Clasic” este recomandat pentru organizarile ce cuprind un numar mediu de invitati, propunand cu mult bun gust, o atmosferă ideala pentru evenimentele majore de familie.

Spatiu organizat pentru pana la 50-90 de oaspeti

 

 

 

 

 

salonul

Intim

Salonul “Intim” este adaptat perfect reuniunilor si evenimentelor de dimensiuni restranse, reusind sa ofere un caracter exclusivist evenimentului vizat de dumneavoastra, pentru un maximum de relaxare si intimidate vis-a-vis de ceilalti vizitatori ai localului.

Spatiu organizat pentru pana la 20-40 de oaspeti

 

facilitati

Parcare

Restaurantul Vulturul pune la dispozitia vizitatorilor o parcare interioara.
Capacitatea de 60-80 locuri.

DORITI DETALII DESPRE ORGANIZAREA DE EVENIMENTE?

Va suntem recunoscatori daca programati in avans o intalnire utilizand formularul alaturat.

Promitem sa va contactam foarte promt si sa programam impreuna,  cat mai curand posibil, o discutie cu detaliile extinse privind oferta de evenimente

Nume (necesar)

Adresa email (necesară)

Telefon (necesar)

Subiect (necesar)

Mesaj (necesar)